Hopp til hovedinnholdet

Må hun bryte med familien for å komme ut som lesbisk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så lenge jeg kan huske, har jeg alltid sett lang etter jenter. Men i min familie er det ikke ok å være annerledes. (Altså lesbisk) Så med intensjon om å prøve å glemme følelsene mine så har jeg hatt en del kjærester, og det har jo egentlig bare gjort det verre. Hva skal jeg gjøre, jeg klarer snart ikke mer. Jeg føler ikke at jeg lever mitt liv, jeg kan jo ikke være meg selv. Dilemmaet mitt er at om jeg vil velge å leve mitt liv fullt ut slik jeg ønsker det, så kommer mesteparten av min familie til å snu ryggen til meg. Men det å ikke leve, men bare overleve resten av min tid. Jeg kan ikke forestille meg noe verre. Det er kanskje mulig jeg overdriver, men jeg vil ikke ta noen sjanser når det gjelder de jeg er glad i.

SVAR

Besvart 27.03.2014 23:03:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd på veien?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle