Hopp til hovedinnholdet

Synes jenter er mest attraktive, men synes det er vanskelig å flørte med de.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det virker som om jeg begynner å like jenter. Jeg har aldri syntes at gutter er veldig kjekke, men jenter virker bare mye søtere. Jeg bryr meg ikke seksuelt om gutter eller jenter, og har ikke vært forelsket i noen. Jeg synes bare jenter er mer attraktiv, og kunne tenkt meg å være sammen med en. Problemet er at jeg er veldig sjenert og usosial, så det er vanskelig for meg å flørte med jenter. Jeg har også en kristen mor som er veldig imot homofile og lesbiske, så jeg har ikke sagt noe enda. Det kan også hende at jeg er for ung til å vite noe om min seksualitet. Jeg er bare veldig forvirret og vet ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 06.04.2014 21:54:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle