Hopp til hovedinnholdet

Redd for om hun er lesbisk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg går med en ekkel følelse for tiden, jeg er livredd for at jeg er lesbisk. Å være lesbisk er noe jeg aldri kunne sett for meg, jeg kan aldri se for meg å ha sex med en jente, eller leve sammen med en jente. Problemet er det at jeg blir så glad når populære jenter osv tat kontakt med meg, når jeg får melding fra de f.eks smiler jeg og blir kjempeglad. Jeg tenker ikke så mye på gutter. Men jeg tror kanskje det er fordi jeg aldri har fått så mye oppmerksomhet av gutter i livet mitt. Når jeg kliner med gutter osv blir jeg veldig kåt, og jeg kunne aldri sett for meg å kline med jenter osv. Jeg blir bare ekstemt glad av å bli kjent med nye jenter. Dette betyr vell ikke at jeg er lesbisk? Er veldig redd for det. Kanskje det kan ha noe med at jeg var så upoplær før, og nå tar populære jenter kontakt med meg? Kanskje jeg føler gutter ikke tar kontakt uansett.. Jeg er så redd.

SVAR

Besvart 11.04.2014 12:29:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle