Hopp til hovedinnholdet

Jente lurer på om hun er lesbisk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år og har en noen spørsmål som jeg ønsker og få svar på. Den siste tiden har jeg vært sammen med gutter, men ikke følt at det er noen gnist. når jeg er sammen med jenter føler jeg at jeg er mer tiltrukket av jenter enn gutter. Er jeg lesbisk selvom disse føelsene spiller inn, eller vil det gå bort? Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Om jeg er lesbisk skal jeg isåfall komme ut av skapet? Isåfall hvis jeg er det vansklig og "komme ut av skapet". Jeg lurer på om jeg vil bli akseptert om jeg er det eller ikke. Jeg har ikke lyst til og bli "stemplet". Dette er en vansklig tid og jeg trenger svar.

SVAR

Besvart 10.09.2014 15:20:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle