Hopp til hovedinnholdet

Tror hun er lesbisk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,eg veit ikkje kva emne eg skulle ta,men eg trur eg tok rett. Du veit det derre med at man må finne seg selv og sånn i denne tida,så rg vill bare spørre deg om dette:eg veit ikkje om eg er lesbisk eller kva,men eg trur eg er det.sånn sirca 60% Men SÅKLART tør eg ikkje å si det for ja,eg synest at det er feil.ikkje vist andre er det,mn herregud,eg vil ikkje!rg føler meg kvalm av meg selv.(grøss!) Uansett eg sa at eg var forelsket i ein gutt,for at dei skal tru at eg er heterofil. Kjem dei til i "disje" meg vist dei finne det ut:eg sier det,eller WATHEVER! Eg vil ikkje miste dem,og dei ser annet på meg allerede(blitt mobbet,lest brev for dem,eg er den inntressange samtalen.blablabla) Eg veit ikkje kva dem skjem til å gjøre...eg veit også at det her er veldig lite å gjøre seg klok på,men VÆR SÅ SNILL hjelp!!!

SVAR

Besvart 28.11.2014 15:18:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle