Hopp til hovedinnholdet

Sykt lei av å like den samme jenta, som ikke liker meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er så syyyyyyykt lei av å like den samme jenta i 1 år! Det verste er at jeg tror eller vet at hun ikke liker meg :). Det som er så jævla irriterende at hver gang jeg står opp eller skal til å legge meg så håper jeg inderlig på at denne "forelskelsen" blir over så fort så mulig eller om jeg kunne vite om hun faktisk liker meg. Hun vet at jeg er Lesbisk eller de fleste vet det da, men ikke alle. Jeg slitter bare med å komme over henne, det er ganske slitsomt. Hva skal jeg gjøre??? Dere kommer sikker til å si at det tar tid OSV , men vet du hva jeg har prøvd alle ting som er mulig får å ikke like hun mer, det eneste jeg gjør nå er å bare vente til en vakker dag denne irriterende forelskelsen blir over får godt.

SVAR

Besvart 13.03.2015 16:00:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle