Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om hun er lesbisk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har likt ei jente veldig godt i over et år. Men jeg har aldri snakket med henne. Det beroliger meg av å se på bilder av henne når jeg er sur eller trist. Men etter å ha sett på bilder av henne en gang, pleier jeg å gå rundt å tenke på henne, og føler at jeg må se på bilder av henne flere ganger. Etter noen uker tar det slutt. Det føles som blir avhengig av å se på bilder av henne. Jeg ser henne alltid i skolegården på skolen, da må jeg alltid stirre på henne. Noen ganger tenker jeg at et kyss fra henne er nok for meg og at jeg kan leve videre med det uten å snakke med henne eller bli kjent med henne. Noen ganger dagdrømmer jeg om henne og at vi blir sammen.Er jeg forelsket eller betatt? Svaret på dette spørsmålet er veldig viktig for finne ut om min seksuelle legning, altså om jeg er lesbe. Fordi i det siste har jeg ikke blitt tiltrukket av gutter, og når jeg er ute titter jeg bare på jenter. Men det er noe spesielt for jenta jeg nevnte ovenfor. Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 16.04.2015 23:35:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle