Hopp til hovedinnholdet

Følelser for læreren sin, usikker på om hun er lesbisk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet ikke om jeg er lespisk eller ikke. Jeg synest gutter er såt og sånt men jeg har følelser for læreren min og hun er og ein jente. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, men jeg synest det er litt rart at jeg bare har følelser for læreren min som er jente og jeg har jo vært sammen med ein gutt før men eg hadde ikke følelser for han. Jeg vet ikke om jeg er lespisk? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg har jo bare følelser for hun og jeg tør så vidt og snakke med hun i friminutt og timer. Jeg er jo ikke forelsket i noen andre jenter bare læreren min. Er jeg lespisk?

SVAR

Besvart 18.05.2015 11:55:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle