Hopp til hovedinnholdet

Redd for å komme ut som lesbisk på videregående ..  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg gruer meg litt til videregående skole. Fordi jeg er ganske sikker på at jeg ikke kommer til å være med vennene mine fra skolen. Fordi de har bedre karakterer enn meg. Jeg gruer meg spesielt for å fortelle at jeg lesbisk, fordi når jeg fortalte vennene mine det var det lett og ikke alle vet det + jeg kjenner dem ganske godt. Men i videregående er det nye folk og noen av dem kan ha hatt en dårlig fortid der de har mobbet folk eller noe sånt. Jeg vet jeg bare er 13 år , men jeg er forsatt redd for det verste. Jeg er ikke fult så åpent med legningen min. Altså de fleste antar at jeg er heterofil, men noen vet at jeg er lesbisk. Håper bare at det blir bedre i videregående at jeg kan være helt åpen uten å bli usikker på å bli sett ned på eller noe slikt. :(

SVAR

Besvart 19.06.2015 14:13:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle