Hopp til hovedinnholdet

Finnes det noen tegn på at man er lesbisk eller ikke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har det litt vanskelig. Jeg har en kjæreste nå (gutt) og har hatt to andre kjærester fra før av som begge var gutter. Men noen ganger ser jeg liksom ikke hvordan et forhold kunne vært med en gutt. Heller bedre med en jente. Jeg vil ikke være lesbisk for jeg føler det blir helt feil for meg! Er det at jeg har hatt litt lange forhold og sånt for å prøve å overrekke at jeg kan være lesbisk? Jeg har heller seksuelle tanker med en gutt, men når jeg ser et lesbiske par så hender det noen ganger at jeg får en litt rar følelse som handler om at jeg spør meg selv om jeg kanskje kunne hatt et slikt forhold. Finnes det noen tegn på at jeg kan være det eller ikke? Er disse spørsmålene jeg stiller meg selv bare fordi jeg lurer og ikke nødvendigvis er det? Jeg er veldig usikker selv og fote er jeg helt sikker på at jeg er hetro men noen ganger hender det at jeg begynner å lure. Vær så snill å hjelp meg! Takk på forhånd

SVAR

Besvart 28.06.2015 23:31:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle