Hopp til hovedinnholdet

Har tvangstanker om at hun kanskje er lesbisk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg tror jeg har tvangstanker om å være lesebisk vær gang jeg ser på en film så tenker jeg at jentene som er med i film er vakre og i virkeligheten så synes jeg at alle jenter er vakre jeg tenner ikke så mye på mannekropp og det føles som at hodet mitt bare lurer meg og sier til meg at jeg er lesbisk en gang så fikk ikke jeg sove fordi jeg tenkte mye på om jeg er lesbisk eller ikke jeg trenger å vite om jeg er lesbisk eller ikke fordi det er alt jeg tenker på og jeg tror jeg liker en gutt i klassen min, men tror du at jeg er lesbisk eller ikke

SVAR

Besvart 23.10.2015 14:12:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle