Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan hun fortelle vennene sine at hun er lesbisk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg trur at eg er lesbisk for eg e veldi guttete og har aldri vert forelska i en gutt. Og eg hadde ei venninne en gong som eg var på overnatting me og vi Fantut at vi skulle ha sex og de e Noke av de deiligste eg har opplevd. Eg vil sei de til bestevenninnene mine Kordan eg har de. Men eg e redd dei skal bli redd eller sei de til alle. Eg vil ha noken å snakke me men eg vil ikkje sei de til foreldrene mine og i kommuna vår e de ei helsesøster og de e bestemora mi.

SVAR

Besvart 08.02.2016 19:00:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

- Jeg er homofil, men tør ikke si det til noen

Jeg er homofil, men jeg er redd for å fortelle det til familie og venner. Hva skal jeg si, og hva hvis de ikke takler det?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
account_circle