Hopp til hovedinnholdet

Er sammen med en gutt, men tror hun har fått sterke følelser for en jente.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har en kjæreste, og vi har vært sammen i 2 år nu, men en stund siden, har jeg hatt følelser jeg ikke skjønner helt. jeg er glad i han men, har bare ikke følelse for å ligge med han. og det var en fest, der vi spilte nåt og sannhet, der fikk jeg kysse ei jente, jeg var nøtt. men da jeg begynte å kysse henne, fikk jeg en følelse, jeg hadde bare så lyst på å kysse henne ber eller enda verre kline med henne. vi har truffet hverandre ei uke etter festen, vi hengte sammen og jo mer jeg er sammen med henne jo verre jeg blir hver gang jeg ser leppene hennes har jeg bare så lyst på å kysse henne. jeg er forsatt i lag med kjærsten, men tror at jeg har følelse for en annen :( * jeg vet ikke hva som skjer med meg? * kan det være at jeg er lesbisk?

SVAR

Besvart 12.04.2016 22:29:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
account_circle