Hopp til hovedinnholdet

Er det rart å være lesbisk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har tenkt en stund nå på om jeg er lesbisk... Jeg har aldri hatt en kjærste, og jeg vet ikke om jeg har vert forelsket i noen før, eller det var to gutter jeg hadde ‘et godøye’ til(sånn litt forelska og prøv å se litt ekstra fine ut når de ser på meg og sånn), i 8. og 9. klasse. Jeg har ikke lyst å vere lesbisk, og å tenke på det så mye i det siste har gjort meg litt deprimert og fått meg til å stresse litt mer. Men jeg er jo en sånn person som overtenker mye da... Jeg har lyst å ha en helt ordinær familie med mann og barn. Jeg har en jente i klassen nå som er lesbisk, og jeg synst det er litt rart, og jeg har tenkt litt på henne i det siste(ikke forelsket, men at det er litt rart). Og jeg synst det på en måte er unaturlig at jenter og jenter kan vere sammen(jeg er ikke homofob eller noe, bare at jenter og jenter ilag er litt rart. Gutter og gutter ilag synst jeg ikke er rart da). Takk på forhond for svar.

SVAR

Besvart 07.12.2018 13:05:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle