Hopp til hovedinnholdet

Har dere noen råd/tips til å hjelpe meg å komme over min livs kjærlighet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Aller først vil jeg bare si at jeg setter virkelig pris på denne nettsiden, den har hjulpet meg mye, og svart på mange spørsmål. Det er veldig bra
at denne siden er opprettet, og er super takknemlig!

Jeg har hatt det ganske tøft og tungt siden august, så det blir vel 10 mnd siden. Jeg og kjæresten min hadde det perfekte forholdet, vi hadde vært
offisiellt kjærester siden mai 2008, men vi hadde "drevet på" siden november/desember 2007. Og vi hadde vært gode venner i 5-6 år før det igjen.
Vi begge er jenter, men ingen av oss var kommet ut av skapet. Så alle trudde vi var bestevenner, sannheten var jo at hun var min beste venn og kjæresten min.
Mange misbruker utrykket "Du er alt for meg". Men hun var virkelig alt for meg. Da vi slo opp raste verden min sammen i grus, jeg mistet alt.
Jeg begynte så å henge med noen av de andre vennene mine, begynte å feste og drikke. På en fest drakk jeg meg så full at jeg holdt på å ha sex med
en fremmed gutt, men heldigvis ble vi avbrutt. Dette kom ut til eksen min, og hun var ikke blid, selv om det var hun som slo opp med meg.
Jeg angret veldig, og det kom ut masse rykter, men fikk heldigvis avbekreftet de. Etter det begynte hun å sende meldinger om at hun ville ha meg tilbake, og
masse sånt. Hun hadde knust hjertet mitt, og jeg ville tilbake til hun, men var redd. Så etter 1 og en halv mnd ble vi ilag igjen, og alt var perfekt.
Det ble masse drama imellom oss, og det endte med at vi var av og på kjærester 3 ganger på 2-3 mnd, og tilitten min for henne ble visket vekk.
Følelsene mine ble forandret, jeg elsket henne, men nå kjenner jeg bare bitterhet, tomhet og en utrolig stor, tung sorg. I ettertid fikk jeg vite
at hun hadde vært utro, og hun hadde gjort masse annet dritt. For en mnd siden fortalte jeg at jeg ville prøve en gang til, og hun sa at det ville hun også.
Etter en tid sa hun at hun ikke hadde følelser for meg og at jeg var en berg og dalbane. Tydligvis er hun over meg, og allerede på tur inn i et nytt forhold, og her sitter patetiske lille meg og gråter.

Har dere noen råd/tips til å hjelpe meg å komme over min livs kjærlighet? Jeg vil virkelig bli den glade, latterfulle jenta som jeg en gang var.
Og jeg vil virkelig bare komme over henne, sånn at jeg kan føle meg bra igjen, alene eller med en annen.

Og igjen, jeg digger denne siden. Dere gjør utrulig masse for ungdommen, tusen takk!

Hilsen fortvilt jente som vil bli selvstendig og sterk igjen!

PS: Takk på forhånd :)

SVAR

Besvart 28.05.2009 23:24:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle