Hopp til hovedinnholdet

Er lesbisk, men redd for å bli mobbet av enkelte på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14, snart 15 år. Jeg er lesbisk, og selv om jeg har visst det lenge har jeg ikke hatt muligheten til å være åpen om det før nå. De næreste vennene mine vet det, men på skolen min er det mye homofobi. Karakterene mine går ned fordi jeg ikke er muntlig aktiv, og det høres rart ut, men det er fordi jeg er redd for å si noe feil og at de homofobiske elevene vil mobbe meg. Skolen min sier at den er mobbefri, men det er mange mobbeofre. Jeg vil ikke være en av dem. Jeg har en angst over å snakke foran hele klassen, og det går over karakterene mine som er viktige nå. Hvordan kan jeg få bort angsten om at noen andre enn vennene mine vil vite at jeg er lesbisk?

SVAR

Besvart 13.01.2020 08:04:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Jeg er homofil, men tør ikke si det til noen

Jeg er homofil, men jeg er redd for å fortelle det til familie og venner. Hva skal jeg si, og hva hvis de ikke takler det?

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle