Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med min legning!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 som sliter med legning. Jeg har i alle år vært helt sjukt forvirra over legningen min, jeg har perioder der jeg er mye mer forvirra enn andre og tenker masse på det her. Jeg er jo egentlig ganske sikker på at jeg er lesbisk, men så fort det kommer en gutt som viser meg litt interesse kan jeg synes dette er ganske spennende og gøy, men når han skal kline med meg og ta på meg sånt synes jeg ik det er like gøy. Jeg kan alltid fantasere om andre jenter eller kvinner og har egentlig helt siden jeg har vært liten tenkt på jenter seksuelt. Alle jenter vennene mine hadde alltid celeberties crush som justin Bieber når de var mindre, mens jeg har ALLTID hatt crushes på dame celeberties. Når jeg har periodene mine der jeg er forvirra så kan det fort gå ganske over styr og er til slutt det eneste jeg tenker over. Dette er ganske slitsomt... Jeg har alltid likt å se på filmer og serier der det handler om lesbiske.

SVAR

Besvart 18.02.2020 16:30:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle