Hopp til hovedinnholdet

Tenner ikke på gutter, bare på jenter. Så hva er jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Dette har blitt stilt før men jeg trenger et svar på min for de andre er ikke helt det samme. Jeg blir ikke kåt på gutter. Aldri. Alle vennene mine snakker altid om å kline en gutt og gjøre mer enn bare å klemme en gutt men for meg er det sånn nei. Jeg vil bare klemme en. Jeg kan vel få lyst til å kysse en? Men det er aldri mer enn sånne små uskyldige kyss. Men her er tingen, jeg blir kåt på jenter, og dette gjør meg forvirra? Jeg vet det er normalt å være nykjerrig på samme kjønn under puperteten men kan jeg hvirkelig være 100% straight om jeg ikke blir kåt av gutter i det hele tatt men mye av jenter? Det er rart men liksom tanken på å ha sex med en gutt er teigt. Hvis kroppen dems er helt uaktraktiv hvordan kan jeg liksom ha sex med en? Jeg har ikke vært forelska i en jente heller akuratt. Så hva er jeg?

SVAR

Besvart 08.03.2020 13:19:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd på veien?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle