Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg hjelpe kjæresten min ut av skapet, hun bor ikke i Norge

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tror jeg er bifil, og er sammen med en annen jente. Hun jeg er sammen med, er redd for å fortelle foreldrene hennes om at hun er lesbisk. Jeg vet at foreldrene mine kommer til å godta det, men jeg har veldig lyst til å hjelpe henne med dette. Jeg har aldri faktisk møtt henne ansikt til ansikt, for jeg møtte henne på Internett. Men vi snakker mye på Snapchat, og facetimer mye. Hun har spurt foreldrene hva de ville gjort om hun var lesbisk, og faren så at det aldri kommer til å skje. Hun tror ikke moren kommer til å ta det så greit heller, for hun bruker å reagere negativt på langt mindre ting. Hun bor ikke i Norge, og lovene kan være anderledes, men hun tør ikke å si ifra. Hvordan kan jeg hjelpe? FØLER MEG FORPLIKTET. –Jente 13 År

SVAR

Besvart 27.04.2020 16:19:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du trygg på nett og sosiale medier

Det er fort gjort å se noe ubehagelig, eller gjøre noe man angrer på. Her er ti nettvett-tips.

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle