Hopp til hovedinnholdet

Jeg er lesbisk, men redd for hva andre vil tenke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ganske sikker jeg er lesbisk... men vet ikke helt hvordan jeg skal si det til folk! Bestevenninen min er den eneste som vet at jeg er det. Jeg er ganske sikker (men ikke 100%) på at jeg er det. Når jeg ser på jenter ser jeg på dem som attraktive, er det rart? En jente i klassen ble lesbisk rett før jeg ble det, så jeg er redd de andre i klassen tror jeg er en "copycat" som blir lesbisk bare for oppmerksomhet fordi den "populære" i klassen ble det. Men jeg vil veldig gjerne være lesbisk, og være stolt over det. Er det rart at jeg er det når jeg er så ung? Jeg ønsker meg ikke noen kjæreste, kan jeg fortsatt være lesbisk selvom jeg ikke vil ha en kjæreste? Jeg har veldig lyst til å få til den "gutte-looken" fordi jeg synes det er fint, men er redd andre synes at jeg er stygg når jeg kler meg "guttete".. Mvh, jente 13 år. :D

SVAR

Besvart 28.05.2020 13:48:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd på veien?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle