Hopp til hovedinnholdet

Hvor møte man jenter som liker jenter ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år som var usikker på hvor jeg skulle putte spørsmålet mitt. Jeg er lesbisk, og jeg vil gjerne ha en kjæreste... Problemet er at jeg kjenner kun 3 andre jenter som er like gamle som meg som også liker jenter. Jeg tror ikke noen av de er interessert i meg. Jeg har laget meg en slags fantasiverden hvor jeg har en kjæreste, som er fint å tenke på før jeg skal legge meg, men så blir det bare trist fordi jeg må lage en fantasikjæreste ... Ehhm, litt utydelig sikkert, men spørsmålet mitt er egentlig bare: hvordan møter man jenter som liker jenter egentlig?

SVAR

Besvart 11.09.2020 19:14:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Jeg er homofil og vet ikke hvor jeg skal finne andre som er det?

Jeg har så lyst til å bli kjent med andre homofile på min alder, og kanskje også finne meg en kjæreste. Men hvor skal jeg lete? Jeg kjenner ingen andre som er homofile her jeg bor.

 

Les mer
account_circle