Hopp til hovedinnholdet

Politi eller eiendomsmegling: Hva kreves? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en person som ikke er særlig god på skolen, og er ikke god til noe føler jeg. Men jeg har enten lyst til å bli politi eller eiendomsmegler. Hva kreves det for å komme inn på universitet (eiendomsmegler) og politihøgskolen (politi) ? Jeg ligger rett under 4 i snitt. Men har sunket ned til 3 etter jeg begynte på VGs. Hvor mange studiepoeng får en for å gå i militæret? Hvordan kan jeg skaffe meg mer studiepoeng? Og som sagt, hvor mye/mange poeng trenger man for å komme inn på politihøgskolen eller universitet for eiendomsmegling ? Jeg liker både eiendomsmegling og interesserer meg for det. Men jeg er dårlig i matte med en 2. Hvem vil ha en eiendomsmegler med 2 i matte (praktisk matematikk) liksom? Har hørt det er vanskelig å få jobb som eiendomsmegler, er dette sant? Det samme med politi, er det virkelig vanskelig å få jobb? Rådgivningen på skolen vår er jo så dårlig at det er skummelt!

SVAR

Besvart 19.01.2015 21:28:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Førstegangsvitnemål og ordinær kvote - for opptak på videre studier

Skal du snart søke høgskoler eller universitet? Er du usikker på hvordan du ligger an og hvilken kvote du vurderes i når du søker?

 

Les mer
account_circle