Hopp til hovedinnholdet

Hvilken utdannelse må jeg ha for å lage min egen bedrift og bli en suksessfull forretningskvinne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet ikke hva jeg vil bli, og det er litt frustrerende egentlig... Drømmen var å bli tannlege, men snittet er for høyt, og jeg er elendig i mattematikk! Det kreves jo s1 og s2, og jeg stryker i 1p så det hadde ikke vært smart å velge s mattematikk da... Derfor "ga jeg opp" den drømmen. Nå som det er sagt.. Har jeg også litt lyst til å starte min egen bedrift og samarbeide med mennesker . Jeg er VELDIG sosial og jeg elsker å være med folk. Hvilken utdanelse må jeg ha for å lage min egen bedrift og bli en suksessfull forretningskvinne? Jeg vet at det ikke finnes noen fasit svar på å starte egen bedrift, å bli rik, suksessfull osv men hva BURDE jeg studere? :-) Markedsføring? Siviløkonom? Også lurer jeg på om sykepleiere får dårlig betalt? Har tenkt på å bli sykepleier men lønna hindrer meg! Jeg ELSKER å være med folk som jeg har nevnt, og sykepleierlinja virker utrolig koselig :-) Mange spørsmål i et... Sorry!

SVAR

Besvart 10.03.2015 11:44:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Høgskole, universitet eller privatskole?

Lurer du på hvilken skole som har akkurat den utdanningen du har lyst til å ta? Og hvordan undervisningen på de ulike skolene varierer? Da bør du fortsette å lese.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle