Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre med livet mitt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 22 år gammel mann som har vært en dårlig og ekstrem lat elev i videregående. Nå er det blitt snart 2 år uten utdanning. Drømmen var å bli rik, ha det fint eller å bli noe brukbar ihvertfall. Midlertidig jobber jeg i en dagligvare butikk. Nå må finne et tidspunkt og sted der jeg kan begynne. For det første så kommer jeg ikke til å begynne på videregående igjen. Finnes det noen skoler i landet for folk som meg? Jeg vil bli tannlege, lege, arkitekt eller noe annet. Dette er jeg fast bestemt på. Kan flere språk. Jeg er smart, men er ikke motivert. Har mistet selv tilliten. Dette må jeg vinne igjen. Jeg kan betale for å komme i gang igjen. Jeg var klassens beste i flere år, men så ble det nedturer. Så, finnes det slike skoler? i Oslo, Trondheim eller hvor som helst?

SVAR

Besvart 19.11.2015 21:57:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv. Her får du tipsene.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
account_circle