Hopp til hovedinnholdet

Forstår ikke matte, vet ikke hva jeg skal studere når jeg ikke kan dette. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Hvorfor er det sånn at det ikke er greit å være dårlig i matte her i Norge? Eg kan ikkje matte, har dyskalkuli å forstår nesten ikke noen ting. Har strøket på eksamen X antall ganger å får derfor ikke lov til å studere. Eg kjenner folk me språk/skrivevansker som sliter i norsk og engelsk. Men de har alle fått tilrettelagt eksamen og ekstra hjelp under eksamen noe som gjør at de har fått nesten topp karakter i et fag de ikke kan. Hvorfor skal vi som er elendige i matte behandles annerledes? Å hvilke studiemuligheter finnes det for folk som ikke kan matte? Eg står helt fast å begynner faktisk å bli lei av å leve fordi det faktum at eg ikke kan matte tar vekk alle muligheter Eg har for å gjøre det Eg faktisk har lyst til i livet bare pga den norske stat har bestemt at å være dårlig i matte ikke er akseptabelt. TRENGER HJELP, takk. Hilsen gutt på 20+

SVAR

Besvart 23.11.2015 17:57:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv. Her får du tipsene.

 

Les mer
account_circle