Hopp til hovedinnholdet

Mange spørsmål om utdanning!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et par spørsmål... 1.Hva kan man jobbe som hvis man jobber med Atomer og Mineraler...Oksygen,Karbondioksid,forurensning osv... og hva skal man ta på Videregående for å bli det. 2.Hva slags utdanning må man ta for å bli Dataingeniør, har lest et par spørsmål om det, men det var litt vanskelig forklart.. 3. Hva slags utdanning kan/må man ta for å bli Oljeingeniør (enkelt forklart ) 4. Hva slags utdanning må man ta for å bli Ambulansepersonell (enkelt forklart ) 5. Er å dra til forsvaret frivillig? Og er det sant at det er frivillig for jenter, men ikke for gutter? 6. Kan du/dere gi meg noen tips til øvelser jeg kan gjøre for å få six pack? Jeg er 13 og har begynt å få litt synlig pack, men jeg har lyst på sånn ordentlig..

SVAR

Besvart 25.01.2016 20:49:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
account_circle