Hopp til hovedinnholdet

Bli etterforsker når jeg bruker hijab? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går i vg1 studiespes. Jeg VURDERER å bli etterforsker, men det har seg til at jeg må ha en politi grunnutdanning først. Problemet mitt er da kleskoden til politiyrket - det er ikke tillatt med hijab (jeg bruker bare et sjal rundt hodet, og ellers helt alminnelig klær som bukse og hettegenser, om det har noe å si). Er det da umulig å bli etterforsker da? Siden jeg må ha den politiutdanningen først..? Er veldig frustert, og vet ikke hva jeg vil bli. Snart må jeg også velge programfag, og er redd for å velge feil/ombestemme meg. Er det mulig å bytte programfag i vg2? Har også tenkt på noe innen biologi/kjemi-yrker og slikt (enkelt sagt: yrker som relaterer til realfag). Dessverre har jeg siden ungdomsskolen alltid hatt en på 3-6-3,9. Og jeg prøver faktisk så godt jeg kan... matte er ikke mitt sterkeste side heller. Tror du jeg har en sjanse på noen slike yrker? Skal prøve å få et snitt over 4 denne gangen. tenker også på advokat/jurist/økonomi og slikt. redd for å bli arbeidsløs

SVAR

Besvart 31.01.2016 19:50:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
account_circle