Hopp til hovedinnholdet

Aner ikke hvilket yrke/utdanning jeg skal velge. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er en elev på vgs som er veldig skolelei! Itillegg så har jeg ingen interesser i et eneste yrke. Det er rett og slett ikke et eneste yrke/jobb som virker som det passer for meg. Jeg går realfag nå for å ikke lukke noen muligheter, men jeg har ingen anelse om hva jeg vil etter videregående.

SVAR

Besvart 10.02.2016 20:35:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Endelig et friår - hva skal du finne på?

Skal du ha en pause fra skole og utdanning? Usikker på hva du vil bruke året til? Jobbe, reise, oppleve noe nytt, bli kjent med nye mennesker? Her får du tips til hva friåret kan inneholde.

 

Les mer
attach_file

Frivillig arbeid i utlandet

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

 

Les mer
account_circle