Hopp til hovedinnholdet

Problemet er at jeg ikke klarer å velge

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei :) jeg skal velge studie jeg vil begynne på. Det står mellom 3 valg: interiørarkitekt, eiendomsmegling og intelligente systemer ( programmering). Problemet er at jeg ikke klarer å velge!! vil ta interiørarkitekt fordi jeg liker å tegne å visualisere ideer. eiendomsmegling fordi jeg liker å selge og forhandle mellom to parter. Intelligente systemer fordi jeg liker teknologi, pusslespill og detaljer. Skulle ønske man kunne valgt alle :'( jeg er ei jente som er praktisk annlagt, har et godt øye for detaljer og liker å tenke logisk. Men Liker ikke matte og liker ikke hvis det er lite variasjon i hverdagen. har dere noen tips til hva som evt. er best å velge utifra evt. lønn, jobbmuligheter etter studie osv...? har dere noe å komme med sånn at det muligens blir lettere å velge? fordeler og ulemper? :) tusen takk

SVAR

Besvart 13.03.2016 17:19:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle