Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg skal bli?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Til sommeren flytter jeg og kjæresten sammen til Trondheim. Han har fast jobb der og jeg TENKTE å søke meg inn på sykepleier utdanningen.Dette er et yrke jeg har holdt fast på i mange år, og jeg jobber også på et sykehjem etter skolen/helgene. Jeg går mitt siste år på videregående og til juni har jeg generell studiekompetanse. Men dette er problemet.. kjæresten min er verdens mest herligste person, og han setter alle problemer og konflikter i perspektiv for meg. Og jeg har begynt å innsett at jeg ikke vil bli sykepleier. Jeg holder på å søke på jobber i trondheim slik at jeg har et år eller to til å finne ut hva jeg vil bli. Jeg har alltid hatt en stor interesse for reise og planlegging, Planlegge store eventer har jeg gjort tidligere og dette fant jeg ut var min styrke. Jeg er også en "badass" på å planlegge reiser. Jeg eeeelsker å se nye land, men da snakker jeg ikke om shopping og alkohol. Jeg snakker om gjemte bakgårder, vakre landskap og ta bilder. jeg er så usikker....

SVAR

Besvart 05.01.2017 17:21:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle