Hopp til hovedinnholdet

Bitter etter å  ha være i et usunt forhold

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært i et usunt forhold i 2 år, tok offisielt slutt for halvannet år siden. Jeg var/er stormende forelsket og det trodde jeg han også var, selvom han klarte å være utro mot meg gjennom hele forholdet, fra dag en faktisk, til siste slutt - da jeg endelig fikk nok. Det var ikke sånn at jeg fant ut alt på en gang, jeg visste innerst inne hvordan han er, og avslørte han en rekke ganger. Etter mange tårer og endeløse krangler fant vi alltid tilbake. Det er viktig å påpeke at han ikke var en typisk dust. Han brydde seg faktisk om meg og ofret veldig mye slik at forholdet vårt skulle gå på skinner igjen, men problemet er at det virker som om han elsker å lyve. Og jeg tror på løgnene. Han får meg til å føle meg som den eneste, og han gir aldri opp. Etter å ha flyttet, begynt på studier og totalt blokkert han ut av livet mitt, er jeg fremdeles bitter. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på han og blir sint. Jeg trenger råd for å slutte å være så bitter, går ut over studiene...

SVAR

Besvart 08.01.2017 19:14:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle