Hopp til hovedinnholdet

Kan R1 annulere de gamle mattekarakterene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har tatt P1 mattematikk og fikk karakteren 2. deretter tok jeg nylig 2P-Y som privatist og fikk karakteren 2. Og jeg lurer da på om begge disse karakterene teller på snittet mitt? når jeg skal gå under 23/5 regelen. om de gjør det, er det da mulig at jeg tar FKS, R1 matte for og annulere de tidligere matte karakterene? slik at det bare er en 2'er som teller til snittet mitt, isteden for 2 forskjellige dårlige karakterer. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 08.02.2017 14:04:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
account_circle