Hopp til hovedinnholdet

Studier som kunne være relevante for meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg går vg1 og tenker en del på studievalg. jeg har tenkt å utdanne meg til noe innen samfunnsfag, da jeg er veldig interessert i internasjonale relasjoner, politikk, fred, miljø, menneskets velvære(mentalt og sosialt), likestilling og rettigheter. For øyeblikket tenker jeg vek egentlig at jeg ønsker å studere internasjonale relasjoner eller psykologi, eller noe i den duren, og jeg er veldig klar over at det er to veldig ulike studier, men det er altså dette jeg interesserer meg mest for.. vet dere om noen flere studier dere tenker at kunne være relevante for meg? tenker ikke nødvendigvis å studere i Norge heller.. på forhånd takk

SVAR

Besvart 09.06.2017 14:30:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle