Hopp til hovedinnholdet

Bytte fra barnehagelærerstudiet til psykologistudiet? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Då eg gikk påbygg visste eg ikkje kva eg hadde lyst å bli, så eg har eit snitt på 3,4. For ikkje så lenge siden fant eg ut at eg har lyst å bli psykolog, men snittet der er veldig høg. No går eg barnehagelærer studie, på høgskolen men har veldig lyst å bytte til psykolog studie. Problemet er at eg veit ikkje om eg kan gjøre det mtp snitte mitt. Blir studiepoengene og snitte frå vgs slått sammen? Har eg sjansen til å kunne bytte etter første året? Kva med alderspoeng? Korleis kan eg rekne ut studiepoengene til karakter? (eg kan få 60 studiepoeng første året) Eg har veldig lyst å bli psykolog men er så redd at det aldri kan skje pga vgs snitte...

SVAR

Besvart 23.08.2017 14:29:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du bli psykolog?

Mange drømmer om å bli psykolog og jobbe med mennesker. Men for å komme inn må du jobbe hardt.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv. Her får du tipsene.

 

Les mer
account_circle