Hopp til hovedinnholdet

Vil bytte studie. Er det best å droppe ut eller å fortsette semestret med tanke på CV'en? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går på bachelor i samanliknense politikk på UIB, begynte til høsten. Jeg har funnet ut at jeg vil bytte til Lektorutdanning på UIS til neste høst, men jeg er usikker på om jeg skal slutte etter høstsemesteret er ferdig, eller om jeg skal fullføre hele året, altså ta vårsemesteret og. Jeg liker meg ikke her i Bergen og studie er så kjedelig og ensidig. Hva vil se best utpå cv-en? Er det lurest med hele året eller er det samma det om det er hele året eller bare et semesteret? Hvordan vil det bli i forhold til lånekassen når det gjelder om jeg dropper av etter dette semesteret?

SVAR

Besvart 13.10.2017 14:48:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer med studielånet hvis du slutter på studiet?

Å la være å melde ifra om endringer eller å gi feil opplysninger kan føre til at du får for mye i lån og stipend, og Lånekassen vil kreve pengene tilbake. De kan også nekte deg støtte til mer utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
account_circle