Hopp til hovedinnholdet

Hvilken vei bør jeg gå når jeg ønsker et yrke der jeg kan være en samtalepartner og en person som kan hjelpe idrettsutøvere eller mennesker som opplever stort press og angst? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 19 år og har friår. Er på utkikk etter et passende studie til neste år, men vet ikke hva jeg skal velge, og har gått veldig frem og tilbake. Mitt drømmeyrke er det å jobbe med idrettsutøvere eller mennesker i prestasjonsyrker som sliter med angst, press og andre psykiske utfordringer, men ANER ikke hva jeg bør studere for å peile meg inn mot dette. Jeg har lest litt om sosialt arbeid som virker veldig interessant men studiebeskrivelsen føler jeg ikke matcher helt det jeg drømmer om som er nevnt ovenfor. Idrettsvitenskap med idrettspsykologi er bare et emne i et veldig stort studie som handler om mange andre ting som ikke er relevant med tanke på mitt ønske. Så altså: Hvilken vei bør jeg gå når jeg ønsker et yrke der jeg kan være en samtalepartner og en person som kan hjelpe idrettsutøvere eller mennesker som opplever stort press og angst? Kan Sosialt arbeid være aktuelt med tanke på mitt ønske?

SVAR

Besvart 18.10.2017 16:29:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle