Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg søke meg inn på noe helt annet høyskole studie med Påbygg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 19 år som går VG2 helseservicefag . Jeg har tenkt til å utdanne meg som apotekteknikker, og har tenkt til å gå apotekfaget neste år, men så lurer jeg på et par ting angående påbygg til generell studie kompetanse etter yrkeskompetanse. det jeg lurer på da er om jeg kan velge noe annet å studere på høyskole, siden jeg vurderer å prøve å komme meg inn på politihøyskole etter jeg har gått det året med påbygg til generell studiekompetanse. Siden jeg vet det er vanskelig å komme inn på politihøyskolen, så må jeg ha en plan B i utdanningen min, og da tenker jeg apotektekniker. for da tenker jeg at jeg at jeg har en utdanning å gå tilbake til vis jeg ikke skulle klare å komme meg inn på politihøyskolen. Men om det går, det er det som er spørsmålet. så her kommer spørsmålet mitt,kan jeg søke meg inn på noe helt annet høyskole studie med Påbygg til generell studiekompetanse etter Yrkeskompetanse enn den yrkeskompetansen jeg har fra før?

SVAR

Besvart 06.11.2017 08:50:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
account_circle