Hopp til hovedinnholdet

Gjøre noe musikk relatert etter videregående

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei dere i ung.no. Jeg har et spørsmål angående utdanning innenfor musikk. Jeg er en 18 år gammel student på musikklinje der jeg utdyper meg i klassisk musikk/rock. Jeg er svært opptatt av musikk og har funnet ut at musikk er mitt "kall". Jeg vil gjerne gjøre noe musikk relatert etter videregående. Jeg har ca bare et halvt år igjen på videregående og jeg er bare så usikker på hva jeg kan gjøre som er musikk relatert etter vgs? Har dere noe forslag til hvilke byer i Norge som er mest musikk relatert og om dere vet av noen retninger innenfor arbeids livet jeg kan jobbe i som musiker/musikk interessert på hel tid og samtidig leve av det? Ha en fin dag :)

SVAR

Besvart 20.11.2017 13:46:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Et år på folkehøgskole?

Er du usikker på hva du ønsker å gjøre etter videregående? Lei av karakterer og skolestress? Vil du bruke et år på å gjøre nøyaktig det du har lyst til? Ta et år på folkehøgskole!

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
account_circle