Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om jeg skal droppe ut av universitetet. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg startet nå i august på UiA fordi jeg ikke helt vet hva jeg vil i livet. Jeg er ikke særlig skoleflink men prøver mitt beste, men fikk nettopp vite at jeg fikk en F på eksamen og er litt fortvilt. Det er ikke verdens undergang, men hvis jeg får D/E på de neste eksamene så ser jeg ikke vitsen med å fortsette, samtidig så har jeg også lån å tenke på. Problemet er jeg har ikke noe særlig med muligheter hvis jeg slutter. Jeg har ikke noe familie å dra til, jeg er helt på egen hånd og er litt redd. Har ikke noe jobb jeg sikter etter, men vet jeg må ha en jobb/utdanning for å overleve. Altså hva gjør andre personer som er i den posisjonenen jeg er i? Et annet problem jeg har er at jeg veldig ofte finner for mange mål, og kjører meg ofte fast. Finnes det noe kurs/enkle utdanninger slik at man får en trygg og god jobb? Er jo veldig usikker på om universitetet er for meg. Slutter jeg nå til sommeren så har jeg jo prøvd og får poeng, men har et stort lån da. Hilsen en fortvilt 20 åring.

SVAR

Besvart 29.11.2017 14:28:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle