Hopp til hovedinnholdet

Yst til å bli sanger elr skuespiller

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg kunne ikke finne et tema som passet bra til det jeg vil spørre om men utdanning følte jeg var det nærmeste. Jeg elsker å synge og skuespiller og jeg har sååå lyst til å bli sanger elr skuespiller, elr kanskje begge deler. Men probleme er at jeg har sceneskrekk og er jeg liker ikke ha presentasjoner på skolen osv... men jeg danser da og har danset i mange år på scener men der er jeg lzm ikke helt alene.. derfor tror jeg at å bli med i en acapella gruppe på en måte hadde vært noe for meg, men jeg har også veldig lyst til å bare være en sanger for meg selv.. jeg ønsker så mye å bli sanger elr skuespiller men jeg får lzm aldri noe start på det... kan dere gi meg noen tips til å bli en suksessfull sanger o.l.? Dette er den jeg ønsker meg mest i hele mitt liv, om jeg blir en sanger så er jeg sikkert den lykkeligste personen på jord! Det hadde vært det beste som kunne skjedd meg... men jeg vet ikke hvordan jeg kan oppnå det... tips? Tusen takk på forhånd!!

SVAR

Besvart 24.01.2018 10:37:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lager du musikk?

Har du lyst til å dele musikken din med andre, og kanskje komme i kontakt med folk som kan hjelpe deg videre i karrieren? Her er et par tips om hvordan du kan legge ut musikken din.

 

Les mer
attach_file

Skuespiller – drømmeyrke eller bare fjern drøm?

Drømmer du om å bli skuespiller? Du er ikke alene. Kampen om både studieplasser og jobber er hard, men vi gir deg noen tips som kan hjelpe deg på veien.

 

Les mer
attach_file

Min fritid: Sang og musikk

Johanna fra Lenvik i Troms synger masse på fritiden og er vant til å opptre foran et publikum. Ungdomsjournalist Amalie har pratet med henne om sang som fritidsaktivitet.

 

Les mer
account_circle