Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg kombinere studier som statsvitenskap, journalistikk og samfunnsfag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som nettopp har begynt i lærlingtiden, jeg går lærling i butikkfagarbeider. jeg har nå fått to års kontrakt. det jeg lurte på var hvilke muligheter jeg kan ha hvis jeg studerer samfunnsvitenskap etter jeg har vært lærling. Jeg har lyst til å ta studier som statsvitenskap, journalistikk og samfunnsfag. Men jeg klarer ikke velge mellom hvem jeg skal ta for alle betyr like mye for meg. Vet dere om noen studier som matcher alt dette i et? Så jeg kan studere det meste på forskjellige områder? Jeg er veldig glad i samfunnsfag, også er jeg politisk aktiv. Samtidig liker jeg å skrive og kunne gjerne tenkt journalistikk. Det er en håpløs tanke.. Setter pris på hjelp her!

SVAR

Besvart 10.02.2018 13:25:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle