Hopp til hovedinnholdet

Skal snart søke meg inn på lærerutdanning på høgskolen i Bergen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal snart søke meg inn på lærerutdanning på høgskolen i Bergen. Men jeg klarer ikke bestemme meg for om jeg skal ta 1-7 eller 5-10. Jeg hadde tenkt å ta 5-10 siden da kan man jobbe på både barneskole og ungdomsskole, noe du ikke kan viss du tar 1-7. Men jeg trives ganske godt med små barn og ønsker å vertfall starte å jobbe på en barneskole. Men så fikk jeg høre at noen barneskoler ansetter bare folk med 1-7 utdanning. Er det slik at det er vanskelig å få jobb på barneskole i de mindre trinnene viss man har 5-10? Og er det en fordel å velge 5-10 men tanke på at man har mulighet for å velge mellom både barne og ungdomsskole? Eller har du noen tips som kan hjelpe meg å velge?

SVAR

Besvart 23.03.2018 13:10:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Vil du bli lærer?

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.

 

Les mer
account_circle