Hopp til hovedinnholdet

Forkurs i matte for å bli lærer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har planer om å bli lærer når jeg er ferdig på videregående skole. Det som på en måte stopper meg er at jeg har ikke klart å få karakteren 4 i både 1P og 2P (som er minimumskrav for opptak til lærerstudie). Jeg har fått karakter "3" i 1P og karakter "4" I 2P. Så det vil si at gjenomsnittlig ligger jeg mellom 3 og 4, som betyr jeg kan få et tilbud om et mattekurs for sommeren når jeg søker til lærerstudie. Det jeg egentlig lurer på er hvor lenge dette kurset varer og hvilket fag det gjelder i? Altså er det om 1P eller 2P? og må man møte opp på kursene eller kan man bare melde seg opp til den eksamen man må ta og bare bestå den? Mvh 17 år gammel jente

SVAR

Besvart 16.04.2018 16:36:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du bli lærer?

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle