Hopp til hovedinnholdet

Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med livet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, For å gå rett på sak - jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med livet. Begynte på et studie i høst, men hoppet over på et annet, og droppet omsider ut av dette. Har da snart hatt to "friår" og jeg er ikke noe klokere på hva jeg vil gjøre. Det eneste jeg har litt lyst til å studere er medisin, men har ikke sjangs på å komme inn der i Norge, og minimal sjangs i utlandet også. Ellers er jeg ikke motivert til noen ting og hadde ikke hatt noe mot en global krise, slik at utdanning ikke lenger blir en prioritet. Har dere ikke noe magisk svar på hva man kan gjøre med livet om man ikke har peiling? Takk for svar

SVAR

Besvart 09.05.2018 10:47:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Endelig et friår - hva skal du finne på?

Skal du ha en pause fra skole og utdanning? Usikker på hva du vil bruke året til? Jobbe, reise, oppleve noe nytt, bli kjent med nye mennesker? Her får du tips til hva friåret kan inneholde.

 

Les mer
account_circle