Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater meg selv for de dumme valgene jeg har tatt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde søkt meg inn på tannlegestudiet i Oslo og kom ikke inn. Det gjorde at min depresjon ble mye verre og jeg hatet megselv hver dag. Jeg har nå kommet inn på et studie ved NTNU og har gjort mye feil angående søk av bolig. Jeg har f.eks. ikke lest at studiet jeg skal inn på ligger i dragvoll og det gjorde at jeg nå har fått et bolig som ligger en time unna dragvoll som jeg allerede har flyttet inn. Det går ikke an å flytte i et nytt bolig heller. Jeg hater meg selv for de dumme valgene jeg har tatt.

SVAR

Besvart 15.08.2018 20:49:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle