Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg bli?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har nettopp begynt på vg1 på studiespesialisering og har tenkt til å velge realfag i mitt 2 år. Nå har jeg T-matte og har tenkt til å velge R-matte videre. Spørsmålet mitt er om hvilke jobb dere kan anbefale meg. Jeg er svært usikker selv og har ingen anelse om hva jeg kunne tenke meg som en jobb jeg vil like. Jeg liker å drive med pc'en, men tror ikke at programmering er noe for meg. Jeg er ikke spesielt kreativ føler jeg heller. Jeg vil heller ikke ha en jobb der jeg driver med det samme dag inn og dag ut. Jeg lurte på om dere har noen tips til meg om en jobb som fortsatt eksisterer i noen tiår fremover som har litt variasjon i den.

SVAR

Besvart 03.09.2018 11:07:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle