Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg jobbe i bank selv om jeg sliter med matte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har veldig lyst til å jobbe som kunderådgiver\finansrådgiver i bank. Men problemet er at jeg aldri har vært noe flink i matte, selv om jeg har jobbet mye for det! Har slitt med matte helt siden barneskolen. Er det fortsatt mulig å jobbe i bank selv om man sliter med matte? Bruker de mye matte i hverdagen som bank? Og er det sant at de fleste som jobber i bank opplever yrket som pes, og press på salg? Trodde de var mer " rådgivende" i bank, enn provosjonsarbeid hvis du forstår? Vil det forresten bli vanskelig å studere økonomi og administrasjon med en som sliter med matte? Finnes det utveier? Kan man få jobb i bank med kun bachelor i økonomi? ( kunderådgiver tenker jeg da på her)

SVAR

Besvart 08.11.2018 10:00:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for å mestre matte

Sliter du med matteleksene? ENT3R jobber med å få elever til å velge realfag. Her kan du lese om deres tilbud og tips til å mestre matematikk.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle