Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg jobbe som veterinær eller noe med dyr?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Her jeg er en jente som sliter med stess. Går på på påbygg, og det er veldig tøft. Jeg har gått på helse, men har finnet ut at det er noe jeg absolutt ikke vil jobbe med grunnet jeg har problemer med intimitet. Jeg får for det meste gode karakterer å jobber med fagstoff hver dag, for å få de beste karakterene. Fortsatt vet jeg fra forrige skoleår at jeg fikk to 3-ere. Jeg er redd for at jeg ikke kan komme inn på noe av det jeg vil utdanne meg som (vil jobbe med noe med dyr eller miljøet siden er det jeg virkelig brenner for). Jeg har lyst til å ta opp fag fordi jeg vet at jeg trenger det for å bli det jeg vil. Føler jeg er nødt til å bli noe med helse, noe jeg ikke vill etter dårlige erfaringer. Stresser mye over dette å lurer på om det er muligheter for meg å jobbe med noe med dyr eller natur ettersom jeg nokk vil ha et karaktersnitt på 4-5? Vil ha en jobb jeg trives med og der jeg kan leve på det jeg tjener. Så trenger virkelig råd om utdanning innenfor dette!

SVAR

Besvart 19.11.2018 14:35:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det kan være veldig belastende for kroppen å være stresset over tid, og derfor er lurt å lære seg teknikker for å mestre stresset.

 

Les mer
account_circle