Hopp til hovedinnholdet

Hvor kan jeg ta opp realfagene som jeg trenger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Nå går jeg på generell studiekompetanse. Jeg grubler litt over hva jeg vil studere til neste år. Min drøm er egentlig å jobbe med biologi og mangfold i i naturen. Men da vet jeg at jeg må ta opp fag. Jeg lure på om selv om jeg går på generell studiekompetanse om det er mulig å bli noe med biologi? Og isåfall hvor kan jeg ta opp realfagene som jeg trenger. Og får jeg poeng når jeg tar opp slike fag? Vurdere ellers å ta utdanning innenfor sosiolog siden syntes det er fasinerende å sammenligne ulike kulturer utifra at jeg har dette faget på skolen. Men er redd det er vanskelig å få jobb etter en slik utdanning. Trenger tips og råd!

SVAR

Besvart 03.12.2018 14:14:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv. Her får du tipsene.

 

Les mer
account_circle