Hopp til hovedinnholdet

Bytte linje?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg går på barn og ungdom VG2 nå og liker den linja. Jeg elsker å jobbe med barn og har en drøm om å få jobb på SFO. Problemet er at å jobbe på SFO kan bli kjedelig i lengden og jeg vet ikke hva annet jeg vil utdanne meg til. Det er ikke så mye å velge mellom som barn og ungdomsarbeider. Barnehage vil jeg ikke jobbe i og heller ikke me ungdom. Jeg vil ta fagbrevet som barn og ungdomsarbeid men i det siste har jeg tenkt litt. Jeg har litt lyst til å begynne på nytt på idrettslinja. Trening og fysisk aktivitet er det beste jeg vet. Men da blir jeg 20 år når jeg da begynner på nytt. I tillegg er jeg usikker på hva jeg vil bli innenfor idrett men kanskje gymlærer på barneskole. Jeg har lest litt og man må være forberedt på trening hver dag i og utenfor skoletid. Det virker helt fantastisk! Det er så utrolig vanskelig hva man skal gjøre. Har dere noen forslag eller tips?

SVAR

Besvart 17.12.2018 13:29:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle